Marocko är ett starkt lag, men jag tror att Portugal kommer att besegra dem i kvartsfinalen!

Marocko är ett starkt lag, men jag tror att Portugal kommer att besegra dem i kvartsfinalen!3

På lördag möter Portugal Marocko och England Frankrike i VM-kvartsfinalen. Jones Knows är tillbaka med förutsägelser och tror att England och Portugal båda kommer att vinna sina åttondelsfinaler för att skapa en spännande semifinal. Se och spela på fotboll live =>

Marockos defensiva statistik i VM har varit fantastisk. Hittills har de inte släppt in några mål från det andra laget – det enda mål de har släppt in var ett självmål av Nayef Aguerd mot Kanada. Och när man tittar på vilka de har spelat mot hittills – Kroatien, Belgien och Spanien – är det ännu mer imponerande, särskilt när man jämför det med deras förväntade uppgifter om mål mot.

Om ett lag har ett genomsnitt på 0,83 förväntade insläppta mål och endast två skott på mål i Premier League kan du satsa på att de hamnar bland de fyra bästa.

Jag är orolig för att det känslomässiga och fysiska slitaget från segern mot Spanien kommer att vara för stort när de möter Portugal. Agued och Roman Saiss skadades båda under skytteligan, och att förlora dessa två startspelare kommer att ge bakslag med tanke på hur bra vi är i defensiven. Att möta Portugal är skrämmande nog, men att lägga till det faktum att Ronaldo inte kommer att spela gör det bara värre.

De var snabba, effektiva och kliniska i sin överraskande 6-1-utklassning av Schweiz. Om de upprepar denna anfallsbriljans kommer ett trött Marocko att få svårt att klara av det. Jag gillar dock aldrig att lita på en enskild match eller en enskild prestation. Det här är verkligen bara en bevakning ur ett spelperspektiv med så många okända lagnyheter.

Portugal är favorittippat att nå semifinalerna i prognosens syfte.

Goncalo Ramos ingår i den Portugisiska VM-truppen och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022 är ganska liten. Vem vinner VM 2022? Portugal har en bra chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare!. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply