bet365
bet365

Youssef En-Nesyris mål i den 90:e minuten såg till att Marocko tog sig vidare till utslagsfasen i VM 2022 när Portugal slogs ut i Qatar!

Youssef En-Nesyris mål i den 90:e minuten såg till att Marocko tog sig vidare till utslagsfasen i VM 2022 när Portugal slogs ut i Qatar
bet365

Marocko har blivit den första afrikanska nationen att nå VM-semifinal genom en seger mot Portugal, vars lagkapten är Cristiano Ronaldo. Youssef En-Neysri gjorde segermålet förbi Portugals målvakt Diogo Costa. Ronaldo kom in som inhoppare under den andra halvleken, men han kunde inte trumma upp tillräckligt med stöd från sina lagkamrater för att göra ett kvitteringsmål. Se och spela på fotboll live =>

Marocko nådde semifinal i VM för första gången i landets historia när Youssef En-Nesyri gjorde ett mål i första halvlek för att besegra Portugal.

Portugals målvakt Diogo Costa begick ett misstag som ledde till att Marockos anfallare En-Nesyri gjorde det historiska målet inte bara för Walid Regraguis lag – utan också för hela den afrikanska kontinenten.

Inte ens Cristiano Ronaldos inhopp i den 51:a minuten kunde rädda Portugal, då han lämnades på bänken av Fernando Santos. Bruno Fernandes träffade ribban medan Goncalo Ramos och Bernardo Silva missade bra skott.

Marocko har ännu en gång trotsat oddsen och skapat historia

Marockos målvakt, Bono, var tvungen att göra några räddningar i sista minuten mot Joao Felix och Ronaldo. I den sista stopptidsminuten missade Portugals Pepe ett enkelt skott och Marockos inhoppande anfallare Walid Cheddira fick ett rött kort för två snabba gula kort.

Marockos imponerande resa till semifinalen – där man bland annat har besegrat Belgien, Spanien och Portugal och samtidigt bara släppt in ett eget mål på fem VM-matcher – ger upphov till en match mot vinnaren av England och Frankrikes efterlängtade kvartsfinal.

Efter den imponerande 6-1-segern mot Schweiz i åttondelsfinalen kom Portugal ut med bravur mot Uruguay och Joao Felix fick några tidiga chanser. Se och spela på fotboll live =>

Anfallaren satte tidigt ett huvud direkt på Bono och såg ett avböjt skott hamna i den marockanska målvaktens nät innan han satte ett förstahandsavslut från kanten av straffområdet när han hade gott om utrymme.

”Ronaldo Lämnar i Tårar”

Youssef En-Nesyris ingår i den marockanska VM-truppen och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022 är ganska små. Vem vinner VM 2022? Marocko har nu goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare!

Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply