bet365

Enkel seger för Chelsea

Stoke City vann chockartat det första mötet mot Chelsea denna säsong när lagen drabbade samman på Britannia Stadium. Denna gång var det Stamford Bridge som gällde. Stoke har haft det svårt på Stamford Bridge under sina år i högsta ligan och aldrig lyckats att vinna över Chelsea på arenan i Premier League-sammanhang. Och det blev inte den starten på matchen Stoke ville ha.

I den 32:a minuten tryckte sig Nemanja Matic ner mot kortlinjen in i Stokes straffområde och lade ett hårt inspel mot Mohamed Salah som enkelt klippte till direkt och 1-0 var ett faktum.

Precis när klockan tickat upp till minut 60 fick Chelsea straff efter att inhopparen Andy Wilkinson gjort en riktigt dålig glidtackling. Mohamed Salah var mannen som fixade straffen och Frank Lampard klev fram till straffpunkten. Asmir Begovic slängde sig åt rätt håll och räddade straffen men släppte en retur rakt ut som Lampard förvaltade på bästa sätt.

12 minuter senare fick Chelsea supportrarna fira igen. Willian drev fram bollen och placerade elegant in den bakom en chanslös Begovic i Stokemålet.

Matchen slutade 3-0 till Chelsea och londonklubben gick med det resultatet upp i serieledning.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply