Uppgifter: Man United inleder förhandlingar om Guirassy

Uppgifter: Man United inleder förhandlingar om Guirassy

Stuttgart-forwarden Serhou Guirassy, 27, fortsätter ösa in mål för sitt lag i Bundesliga där han gjort 16 mål på 13 ligamatcher under hösten. Det i kombination med hans nätta utköpsklausul på 17,5 miljoner euro, knappt 200 miljoner kronor, gör att han är hett eftertraktad på transfermarknaden inför januarifönstret.

Flera medier har tidigare rapporterat om intresse från Manchester United och nu uppger journalisten Ekrem Konur att United kommer inleda förhandlingar om Guirassy inom kort med sikte på en affär i januari. United får konkurrens från Premier League, Bundesliga och Serie A, enligt Konur.

Borussia Dortmund, Atlético Madrid, Milan, Arsenal, Tottenham och Newcastle är exempel på andra klubbar som har uppgetts vara intresserade av Guirassy.

I Manchester United skulle Guirassy ge konkurrens till sommarens nyförvärv Rasmus Højlund, den danske anfallaren som ännu inte gjort mål i Premier League. Det kan dock krävas en försäljning av Anthony Martial för att United ska köpa Guirassy i januari, enligt The Guardian.

Guirassy kom till Stuttgart på lån från Rennes för ett år sedan och köptes loss av Stuttgart i somras. Hans kontrakt med Bundesliga-klubben löper ut i juni 2026.

LÄS MER: Uppgifter: United intresserat av Guirassy

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply