Roony Bardghji lön 2024

Roony Bardghji lön
bet365

Roony Bardghji lön 2024: hur mycket tjänar Roony Bardghji i FC Köpenhamn?

Roony Bardghji lön 2024? Hur mycket tjänar Roony Bardghji i FC Köpenhamn? Eller vad tjänar Roony Bardghji om året är frågor som är vanliga när det gäller Roony Bardghji lön i FC Köpenhamn. Bardghjis nya lön i FC Köpenhamn är något många är intresserade av då han är en av de största talangerna i fotbollsvärlden. Det finns inte jättemycket information om hur mycket anfallaren tjänar men det går ändå att lista ut ungefär hur mycket FCK betalar till den svenske supertalangen. Vi har tagit fram all fakta som finns. Här kan du se vad Roony Bardghji lön i FC Köpenhamn uppgår till från 2024 och framåt. Se och spela på fotboll live =>

Roony Bardghji lön 2024: hur mycket tjänar Roony Bardghji i FC Köpenhamn?

Roony Bardghjis lön FC Köpenhamn

Hur mycket tjänar Roony Bardghji i lön hos FC Köpenhamn? Roony Bardghjis lön hos FC Köpenhamn är hög, väldigt hög om man ser till hans unga ålder. Den danska storklubben erbjöd svensken ett kontrakt och en lön redan vid 14 års ålder, något som skapade rubriker både i Sverige och i Danmark. Hur som helst har Roony debuterat i den danska ligan och FCK sägs inom en snar framtid sätta en prislapp på spelaren på över 140 svenska kronor. Roony spås en väldigt fin framtid men då han är en supertalang är det intressant att få reda på hur mycket han har i lön.

Hur mycket tjänar Roony Bardghji i lön hos FC Köpenhamn?

Roony Bardghji lön i FC Köpenhamn är något många vill veta och några exakta siffror går inte att få tag på. Det har dock avrundats och nämns summor i ”miljonklassen” när det kommer till sign on-bonus och årslön. Detta redan vid 14 års ålder. Så fort nya uppgifter finns kommer den artikel att uppdateras. Enligt danska Extrabladet fick spelaren en summa på en miljon kronor för att skriva på för FCK. Hans årslön ligger även på ungefär samma summa. Därför kommer vi i denna artikel att utgå från att spelarens årslön är en miljon svenska kronor.

Så mycket tjänar Roony Bardghji i FC Köpenhamn 2024

Hur mycket tjänar Roony Bardghji 2024? Vad tjänar Roony 2022/2024? Den nye svenske supertalangen går mycket bra både på och utanför planen och blev i sin debut för FCK även utsedd till matchens lirare. Roony spås en otrolig framtid och det är endast en tidsfråga innan han kommer kallas upp till det svenska landslaget.

Det återstår att se när Roony skriver på ett nytt kontrakt, antingen med FCK eller någon annan klubb om han skulle flytta.

Hur mycket tjänar Roony Bardghji

Foto: Bildbyrån

Roony Bardghji lön FC Köpenhamn

Roony Bardghji lön FC Köpenhamn uppgår till 19 200 kronor i veckan, en lön som snart med största sannolikhet kommer att höjas om Roony fortsätter på samma fina väg och slår igenom rejält. Det är dock kaffepengar om man jämfört med vad andra svenska fotbollsspelare som till exempel Zlatan Ibrahimovic tjänar. Zlatans lön i United var en av världens bäst betalda fotbollsspelare. Roony Bardghji är ännu inte uppe i dem summorna. I FC Köpenhamn har han möjligheten att kunna utveckla sitt spel ännu mer. Det återstår att se vilken som blir hans nästa klubb.

Roony Bardghji lön under 2024: En miljon kronor om året

Roony Bardghji lön per år – vad tjänar Roony Bardghji om året?

Nedan har vi räknat ut hur mycket den svenske mittbacken tjänar per månad, vecka, dag, timme, minut och sekund. Lönen vi räknat på är samma som han har i FC Köpenhamn. Siffrorna uppdateras självklart om nya uppgifter kommer fram eller om han skriver på ett nytt kontrakt, antingen med FC Köpenhamn eller någon annan klubb. Vi hoppas dock att han stannar och fortsätter göra det bra i FC Köpenhamn under lång tid framöver.

Baserat på Roony Bardghji lön om 1 miljon kronor per år så har vi räknat ut vad Roony Bardghjis lön per månad, vecka, timme, minut och sekund. Baserat på Roony Bardghji årslön så blir Bardghjis lön 83 300 miljoner kr per månad, 20 833 kr per vecka, 2976 kr per dag, 1 240 kr per timme, 20 kr per minut och 34 öre per sekund.

Roony Bardghjis förmögenhet

Det har pratats om Roony Bardghji under flera år då han blev uppmärksammad i ung ålder. Redan som 13-åring skrev han på för Malmö FF och efter ett år i Skåne valde han att fortsätta sin karriär på andra sidan sundet, i FC Köpenhamn. Han har en lång karriär framför sig och det återstår att se hur bra han egentligen kan bli. Det må inte vara några större summor det handlar om förmögenhet då han inte varit i rampljuset speciellt länge. Därför är det svårt att ha någon uppskattning över hur mycket han tjänat under sin karriär som fotbollsspelare.

Vad tjänar Roony Bardghji

Foto: Bildbyrån

Roony Bardghjis totala lön under hans proffskarriär

Det är väldigt svårt att räkna hur mycket Roony Bardghji tjänat under sin karriär då han har den framför sig. Det enda vi kan göra är att hålla tummarna för att det går så bra som möjligt för honom och att njuta av hans kvalitéer i landslaget.

Som nämnt ovan ligger Roonys lön i FC Köpenhamn på cirka en miljon kronor. Det är dock oklart om lönen höjts successivt eller om uppgifterna som vi använt oss av i artikeln varit fel. Se och spela på fotboll live =>

Roony Bardghji lön 2024

Fler fotbollsspelares löner, inkomster och förmögenhet

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply