Uppgifter: United intresserat av Guirassy

Uppgifter: United intresserat av Guirassy

Manchester United är intresserat av att värva Stuttgart-forwarden Serhou Guirassy, 27, enligt den franska sajten Foot Mercato. Brittiska The Guardian och tyska BILD har samma uppgifter.

Guirassy, som har dubbla medborgarskap i Frankrike och Guinea, har gjort 15 ligamål den här säsongen och ligger tvåa i Bundesligas skytteliga bakom Harry Kane (18 mål). Guirassys utköpsklausul ligger på den nätta summan 17.5 miljoner euro, drygt 190 miljoner kronor, vilket gör honom högattraktiv på transfermarknaden.

Hittills har United enbart uttryckt sitt intresse för 27-åringen och inte lagt något bud eller inlett några förhandlingar, enligt Foot Mercato. Andra klubbar som uppges vara intresserade är Roma, Milan och Newcastle.

I Manchester United skulle Guirassy ge konkurrens till sommarens nyförvärv Rasmus Højlund, den danske anfallaren som ännu inte gjort mål i Premier League. Det kan dock krävas en försäljning av Anthony Martial för att United ska köpa Guirassy i januari, enligt The Guardian.

Guirassy kom till Stuttgart på lån från Rennes för ett år sedan och köptes loss av Stuttgart i somras. Hans kontrakt med Bundesliga-klubben löper ut i juni 2026.

LÄS MER: Ryktet: Greenwood jagas av Valencia och Real Sociedad

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply