Uppgifter: Diego Costa stannar i Chelsea

Uppgifter: Diego Costa stannar i Chelsea

Trots rykten att han vill tillbaka till Madrid

Det har gått otaliga rykten om Diego Costas framtid, där en flytt tillbaka till Atletico Madrid inte ser alltför otrolig ut, nu rapporteras det om att anfallaren trots allt vill stanna i Chelsea under Antonio Conte.

Diego Costa har ett rykte om sig i England och ses generellt på som en kontroversiell spelare, något som ofta överskuggar det faktum att han är en vass anfallare. Under förra säsongen med Chelsea lyckades han med 16 mål och 11 assists, trots att Chelsea hade en svag säsong och slutade på en tiondeplats. Trots detta så har det längre ryktats om att den spanske anfallaren ville lämna Londonklubben och den föredragna destinationen ryktas vara Atletico Madrid. Det är Costas gamla klubb och tränare Diego Simeone sägs vara väldigt benägen att än en gång få ha anfallaren i sin trupp.

Nu rapporterar The Daily Star att så inte alls är fallet utan att Costa nu har alla intentioner att stanna i Chelsea. Enligt den engelska tidningen så skall Costa ha sagt till kompisar att han kommer att stanna i klubben, trots intresset från Atletico. Chelseatränare Antonio Conte är också väldigt angelägen om att Costa skall stanna i klubben och har kämpat för att behålla anfallaren.

En flytt till Madrid skulle innebära att Costa skulle få spela Champions Leaguefotboll, någonting som Chelsea inte kan erbjuda. Trots detta skall anfallaren vilja stanna i London och kämpa med Chelsea. Det sägs också att nya Chelseavärvningen Michy Batshuayi inte kommer att börja som startspelare, utan Conte sägs vilja vänja in anfallaren långsamt och kommer därför inte från början att bilda anfallspar med Costa om han skulle komma att stanna.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply