Blaise Matuidi i England för förhandlingar

bet365
Blaise Matuidi i England för förhandlingar

Klubben har ännu inte gjorts känd

Under måndagen reste den franske landslagsmannen Blaise Matuidi till England och lämnade det franska EM-lägret för att diskutera sin framtid med en hittills ännu okänd klubb.

Paris Saint-Germains mittfältskanon Blaise Matuidi sägs ha rest till England under måndagen för att reda ut sin framtid rapporterar Goal. Enligt mediet så skall den 29årige fransmannen ha tagit en paus från det franska EM-lägret för denna resa, något som indikerar att en transfer från den franska huvudstaden ser ut att bli av. Under föregående säsong spelade Matuidi 48 matcher för PSG med fem mål och nio assists till följd. Han spelade bland annat alla Champions Leaguematcher med klubben förutom den andra matchen mot Manchester City då han var avstängd på grund av för många gula kort.

Matuidi, som är en del av Frankrikes EM-trupp och som bidragit mycket till värdnationens framgångar, kommer på torsdag tillsammans med resten av laget att möta världsmästarna Tyskland i ett glödhett semifinalmöte där vinnaren stiger in i finalen. Motståndaren där avgörs redan på onsdag mellan Portugal och Wales. Det rapporteras om att mittfältaren har rest bort från det franska EM-lägret för att träffa en engelsk klubb och diskutera en möjlig övergång. Det är dock ännu okänt vilken klubb det skulle röra sig om, men Manchester United har starkt ryktats vara den klubb som är intresserad av fransmannens tjänster.

Matuidi delar agent, Mino Raiola, med spelare som Zlatan Ibrahimovic som nyligen presenterade sin övergång till Jose Mourinhos trupp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply