Leicester nära värvning av Ahmed Musa

Leicester nära värvning av Ahmed Musa

På väg att värva CSKA Moskvas forward

Leicester City går in i sin första Champions League-säsong i höst. På grund av det vill man förstärka truppen på flera olika håll. En av de spelarna man vill plocka in är CSKA Moskvas Ahmed Musa. Nu talar det mesta för att den nigerianska forwarden flyttar till England, uppger BBC.

Leicester City hade en otrolig säsong i Premier League 2015/2016 och lyckades vinna ligan mot alla odds. För många är det en av de största skrällarna i fotbollens historia. Efter succésäsongen förbereder sig nu den engelska klubben för spel i Champions League i höst. Bland annat har föreningen bekräftat att Jamie Vardy stannar i Leicester. Nu vill klubben även locka till sig ett antal nya spelare.

Enligt BBC är de engelska mästarna nära en värvning av CSKA Moskvas forward Ahmed Musa. Det sägs att de båda klubbarna är överens om en övergång för spelaren, och det är en affär som uppges bli Leicesters dyraste genom tiderna. Spelaren påstås flyga till England i morgon för att diskutera sitt personliga avtal med Leicester.

Ahmed Musa har spelat för CSKA sedan januari 2012. Då lämnade han holländska VVV-Venlo för att flytta till Ryssland. Efter fyra och ett halv år i Moskva talar nu det mesta för att nigerianen spelar för en ny klubb till nästa säsong.

Förutom att försöka värva Musa vill Leicester även plocka in ett antal andra spelare. Det har pratats om att Ragnar Sigurdsson jagas av Leicester och att Leicester vill köpa Mario Lemina.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply