Barcelona närmar sig Andre Gomes

Barcelona närmar sig Andre Gomes
bet365

De spanska mästarna vill värva mittfältaren

FC Barcelona sägs vara intresserade av att värva den portugisiske mittfältaren Andre Gomes, som för närvarande spelar för Valencia i La Liga.

De spanska medierna rapporterar om att FC Barcelona är ute efter att förstärka sitt mittfält och har ögonen på den unge portugisiske stjärnan Andre Gomes. Enligt det spanska mediet Sport så skall den katalanska storklubben vara nära att vinna racet om den eftertraktade mittfältaren. Gomes spelar för närvarande i Valencia, där han har gjort en stark säsong. Han har gjort fyra mål och sju assists på 41 matcher för den spanska klubben under den gångna säsongen.

Även stora klubbar som Juventus, Manchester United och Chelsea har blivit ihopkopplade med den portugisiske landslagsmannen. Uniteds intresse sägs dock ha svalnat vilket ger Barcelona en fördelaktig sits i kampen om 22åringen.

Valencia själva har ögonen på Uniteds Juan Mata, som bland annat kopplas ihop med en flytt till Premier League-laget Everton, men den spanska klubben är inte redo att ge upp. Valencia ser Mata som en perfekt ersättare om den unge stjärnan Gomes skulle välja en flytt till Camp Nou och Barcelona.

Gomes är en del av Portugals EM-trupp som på onsdag kommer att ta sig an Wales i ett rafflande semifinalmöte. Wales har varit något av en joker i turneringen och de är det enda som står mellan Portugal och en EM-final. Gomes själv spelade alla gruppspelsmatcherna mot Island, Ungern och Österrike samt åttondelsfinalmatchen mot Kroatien. Han missade mötet mellan Portugal och Polen på grund av skada och det är ännu inte bekräftat om 22åringen kan spela i onsdagens möte.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365