Portugal – Wales TV-tider – vilken tid spelar Portugal – Wales ikväll?

Portugal - Wales TV-tider - vilken tid spelar Portugal - Wales ikväll?

Portugal - Wales TV-tider - vilken tid spelar Portugal - Wales ikväll?

Portugal-Wales: när börjar matchen ikväll?

TV-tider Wales-Portugal? Vilken tid spelar Portugal mot Wales idag? Matchstart och tid Portugal-Wales ikväll – när börjar matchen Portugal Wales på onsdag kväll på TV4? Avspark och matchtid för Wales och Portugals femte match och semifinal i EM 2016 – Wales-Portugal? 1000 kr bonus hos Ladbrokes => För dig som vill se matchen Portugal Wales i EM 2016 så finns det flera olika sätt att se EM matchen. Se Portugal mot Wales på CMore => ifall du inte har tillgång till TV4s kanaler eller vill slippa reklamavbrotten.

200 kr på matchen + 1000 kr i bonus Unibet => Här får reda på vilken tid Portugal-Wales fotbolls EM match spelas idag och vart du kan se Portugals tredje slutspelsmatch – semifinal mot Wales ikväll.

Bäst odds Portugal vinner (1): 2.18
Bäst odds Oavgjort (X): 3.10
Bäst odds Wales vinner (2): 4.10

Bäst odds gardering: (1X) 1.26 (12) 1.40 & (2X) 1.74
Odds både Wales och Portugal gör mål: JA (2.23) NEJ (1.65)
Totalt mål: Över 2,5 (2.67) Under 2,5 (1.49)

Bonus: 2000 kr i bonus hos betfair =>

Odds Cristiano Ronaldo gör mål: 2.23
Odds Éder gör mål: 4.10

Odds Gareth Bale gör mål: 3.35
Odds Hal Robson-Kanu gör mål: 4.90

Riskfritt: 1000 kr riskfritt hos expekt =>

Ska du spela på Wales mot Portugal så är det generella tipset Portugal (2.18) utifrån oddsen. Det finns ett flertal erbjudanden där man får insatsen och pengarna tillbaka samt förhöjda odds.

Inför Portugal mot Wales* Till erbjudandet
200% i bonus hos Unibet Till Unibet =>
2000 kr i bonus hos betfair Till betfair =>
1000 kr riskfritt hos expekt Till expekt =>
200 kr kontant hos paf Till paf =>
200 kr riskfritt hos Betsson Till Betsson =>
1500 kr i bonus hos Cherry Till Cherry =>

*I de flesta fallen får man insatsen tillbaka i pengar och i vissa fall bonusspel.

Bästa odds för att Cristiano Ronaldo, Éder och Gareth Bale och Hal Robson-Kanu gör mål på onsdagskvällen.

Odds Cristiano Ronaldo gör mål: 2.23
Odds Éder gör mål: 4.10

Odds Gareth Bale gör mål: 3.35
Odds Hal Robson-Kanu gör mål: 4.90

BÄST BONUS – 200%
STOR BONUS – 100%
SE EM REKLAMFRITT
+ 1000 kr i bonus + pengarna tillbaka
+ 2000 kr i bonus + förhöjt odds riskfritt 99 kr/match el. 99 kr/mån i 3 mån
Live streaming gratis + 1500 kr i bonus hos Unibet Få 2000 kr i bonus hos betfair Portugal Wales fotbolls EM 2016 live stream CMore stream
Hämta bonus! Hämta bonus! Se matchen här!

Portugal – Wales fotbolls-EM – vilken tid spelar Portugal mot Wales?

När spelar Portugal mot Wales? Här på Silly Season Sverige kommer du enkelt få reda på svaren på alla dina frågor om matchstart Portugal – Wales och när det kommer till tv tider Portugal – Wales och matchfakta Wales Portugal har du kommit helt rätt för att få reda på allt du behöver om Portugal och Wales semifinal i EM 2016. Spela riskfritt på Portugal vs Wales hos Ladbrokes =>

Portugals EM-trupp kommer att ta emot Wales EM-trupp i en semifinal där Portugal ses som favoriter, men inte med mycket då Wales har visat att man är ett starkt lag trots att man debuterar i ett EM-slutspel.

För tillfället är det Antoine Griezmann i Frankrike som leder mästerskapets skytteliga när det återstår två matcher av turneringen. Atlético Madrid-anfallaren har stått för fyra mål i turneringen och är på god väg att vinna priset som bäste målskytt i turneringen, dock är inget klart än. Fransmannen och hans lag möter Tyskland i den andra semifinalen och i matchen mellan Portugal Wales kan Gareth Bale (3 mål) eller Cristiano Ronaldo (2 mål) fortfarande gå om Griezmann. I onsdagens match krävs det nästan att någon av de två storstjärnorna kliver fram och leder sitt lag mot seger vilket innebär en finalplats.

Om man ser till spelarna i de båda trupperna förutom Bale och Ronaldo är det helt klart Portugal som har det bästa och mest namnkunniga laget av de båda. I landslaget från den iberiska halvön finns spelare som Renato SanchesRicardo Quaresma och Pepe. Wales å andra sidan har Aaron Ramsey från Arsenal men utöver mittfältaren har man inte samma kvalité som Portugal, något som är ett litet minus på förhand. Dock har vi sett att man har ett starkare kollektiv i Wales än vad man har i Portugal, vilket är något som kan komma att vara avgörande i matchen.

Vilken tid spelar Portugal mot Wales? När det kommer till TV-tider för EM 2016 och vilka kanaler som sänder mästerskapet är det SVT och TV4-gruppen som delar på rättigheterna och kommer att visa ungefär hälften av matcherna var. Därför kan du se matchen Portugal – Wales på några av de båda bolagens tv-kanaler och streamingtjänster, beroende på vem som har rättigheter till just den matchen du vill se. Om du vill se Portugal – Wales i EM 2016 kan du göra det via livestream C More Play eller TV4. Det statliga tv-bolaget SVT och TV4-gruppen och C More kommer att visa samtliga matcher i EM 2016.

Portugal - Wales TV-tider - vilken tid spelar Portugal - Wales ikväll?

Portugal – Wales TV-tider på TV4 och Cmore

När spelar Wales mot Portugal? TV-tider Wales-Portugal? När det kommer till frågan vilken kanal sänder Portugal – Wales är det klart att TV4 visar mötet på sina plattformar, detta på TV-kanalen TV4s enheter och matchen visas även C Mores hemsida samt appen C More Play där du kan följa varje steg som de franska och isländska stjärnorna tar i matchen Portugal – Wales i EM 2016. Sedan visar C More även matchen vilket är bra ifall man inte har tillgång till TV4.

När det kommer till kommentator för Portugal – Wales är det fortfarande inte färdigt vem som får ta över styret i de svenska tv-apparaterna.

När börjar matchen Portugal – Wales idag?

Wales - Portugal TV-tider - vilken tid spelar Portugal mot Wales ikväll?När börjar matchen ikväll Portugal Wales? TV-tider EM 2016? När det kommer till TV-tider för Portugals tredje match i EM är det som vi tidigare berättat TV4 och C More Play som kommer att visa matchen och avsparkstid för Portugal – Wales är satt till 21:00. Normalt sett brukar en tv-sändning börja cirka halvtimmen innan matchstart men då det handlar om EM i Portugal 2016 drar sändningen igång redan 20.00 med försnack och studio med flertalet experter.

Wales Portugal Kanal5? Tidigare har Kanal 5 visat flera EM-kval och VM-kvalmatcher men när det kommer Walestill Euro 2016 har SBS inte rättigheterna, utan det är TV4-gruppen tillsammans med SVT som sitter på TV-rättigheterna till EM 2016 och kommer att sända EM 2016 på TV.

Portugal Wales live stream

Streama Portugal – Wales gratis? Vill du se Portugals öppningsmatch i EM 2016 men inte har tillgång till TV? Då kan du se Portugal – Wales via livestream hos CMore. TV4 äger rättigheterna till att visa samtliga matcher i EM och har därför gjort det möjligt för det svenska folket att se Portugal mot Wales live via deras streamningtjänst C More Play. Du kan även följa matchen direkt via de olika bettingsidorna Unibet, Bet365, Expekt och Ladbrokes.

BÄST BONUS – 200%
STOR BONUS – 100%
RISKFRITT
+ 1000 kr i bonus + pengarna tillbaka
+ 2000 kr i bonus + förhöjt odds riskfritt + 1000 kr riskfritt
Live streaming gratis + 1500 kr i bonus hos Unibet Få 2000 kr i bonus hos betfair Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
Hämta bonus! Hämta bonus! Spela riskfritt!

Portugal – Wales TV-sändning och TV-tid – 21:00 på TV4

TV-tiden för Wales-Portugal är 6 juli och matchen börjar sändas kl 21:00 på TV4. TV-sändningen börjar redan kl. 20:00 på samma kanal.

När spelar Portugal – Wales ikväll?

Portugal – Wales matchen spelas onsdag den 6 juli kl. 21:00 på Stade de Lyon i Lyon, Frankrike.

Var sänds Portugal – Wales?

Portugal – Wales sänds på kanal TV4 och C More.

Portugal Wales biljetter?

Finns det biljetter kvar till Portugal – Wales? Tillhör du de få som lyckats få biljetter till Wales mot Portugal-matchen på Stade de Lyon? De vanliga biljetterna är troligen slutsålda sedan länge. Du hittar mer information om biljetter hos Portugals fotbollsförbund, Wales fotbollsförbund och Uefa.com

Läs mer om Portugals EM TV-tider under sommaren

Här du läsa mer om vilka TV-tider EM 2016 och vilka kanaler sänder EM 2016 och odds Portugal vinner EM 2016 m.m

Oddset matchen Portugal – Wales

När det kommer till oddset på Portugal vs Wales kan det sitta fint med en slant eller två samtidigt som Portugal går vidare i turneringen. Därför har vi på Silly Season Sverige därför tagit bra de bästa oddsen för Portugal – Wales! Du hittar fler erbjudanden och Portugal Wales tips här!

Portugal – Wales odds

Bäst odds Portugal-vinst (1): 2.18
Bäst odds Oavgjort (X): 4.55
Bäst odds Wales-vinst(2): 8.75
Gardering: (1X) 1.08 (12) 1.22 & (2X) 2.95
Båda gör mål: JA (2.43) NEJ (1.57)
Totalt mål: Över 2,5 (2.20) Under 2,5 (1.72)

Bonusspel: 1000 kr i bonusspel hos Ladbrokes =>

Cristiano Ronaldo gör mål: 2.38 inte mål: 1.54/ första målet: 4.40
Éder gör mål: 2.60 inte mål: se odds/ första målet: 4.90

Gareth Bale gör mål: 6.50 inte mål: 1.09/ första målet: 13.00
Hal Robson-Kanu: 7.00 inte mål: se odds/ första målet: 14.00

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply