Zlatan Ibrahimovic hyllas av Manuel Pellegrini och Thierry Henry

Zlatan Ibrahimovic hyllas av Manuel Pellegrini och Thierry Henry

Zlatan Ibrahimovic får eloger av PL-ikoner

Både Thierry Henry och Manuel Pellegrini säger att Zlatan skulle vara ett stort tillskott till den engelska högstaligan om han skulle ansluta i sommar.

Zlatan Ibrahimovic har själv berättat att han är öppen för en flytt till Premier League, samtidigt som andra storklubbar jagar svensken. Några som gärna ser Zlatan i den engelska högstaligan är Manuel Pellegrini och Thierry Henry, något som den förstnämnda berättar för Sunday Mirror.

– Spelare med kvalitén som Zlatan har kan spela i alla ligor. Han gjorde det väldigt bra i Italien, Frankrike och Spanien i ett viktigt lag som Barcelona. Han är en toppspelare och jag är säker på att han blir väldigt framgångsrik här också, säger han till Sunday Mirror.

Även Thierry Henry är säker på att stjärnsvensken skulle lyckas i England.

– I mina ögon är han en av de främsta anfallarna genom tiderna, någon som förändrat fotbollen genom sitt sätt att spela. Jag kan intyga att han är en skärpt och rolig kille, som alltid var kul sällskap”, skriver han i sin krönika på The Sun, detta enligt fotbollskanalen.

– Vi kom bra överens, och vi messar fortfarande till varandra ibland. Liksom alla vi andra har han sina tillfällen när han blir upprörd, men eftersom Zlatans ögonblick ofta är större än andras, så känner alla till dem! I en tid när personligheterna inom fotbollen blir färre och färre, så är Zlatan en superstjärna som skulle sätta färg på den engelska fotbollen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply