bet365

Uppgifter: Paris Saint-Germain vill värva Dimitri Payet

PSG vill värva Premier League-stjärnan

Dimitri Payet har gjort succé i West Ham United och jagas av en rad storklubbar. Nu ryktas fransmannen vara aktuell för Paris Saint-Germain.

Dimitri Payet anslöt sig till West Ham inför fjolårssäsongen och har varit en tongivande spelare sedan dess. Hans fina insatser i klubblaget har inte gått obemärkt förbi och när han dessutom var en av Frankrikes bästa spelare under sommarens EM-slutspel ökade intresset för honom ännu mer. Därför har 29-åringen sedan länge ryktats bort från Londonklubben, där både Manchester United och Real Madrid har velat värva honom – men nu har ytterligare en gigant gett sig in i jakten på fransmannens signatur.

Öppen för flytt

Det är London Evening Standard som rapporterar att Paris Saint-Germain vill locka till sig mittfältaren. Enligt tidningen har man varit intresserade av Payet under en längre tid och uppges vara redo att lägga ett bud på honom under vinterns transferfönster.

West Ham har inte fått någon bra start i Premier League och placerar sig för närvarande på en 17:e plats. Om laget inte skulle klättra uppåt i tabellen finns risken att spelaren lämnar, vilket han själv medger.

– Vi har haft en väldigt dålig start i ligan. Om jag kommer att lämna i januari? Just nu ställer jag andra frågor, men jag har inte stängt några dörrar, säger han enligt Sky Sports.

– Om jag skulle kunna gå till PSG eller Marseille? De har inte kommit med några förslag än, fortsätter han.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply