AC Milan visar intresse för Morgan Schneiderlin

AC Milan visar intresse för Morgan Schneiderlin

Får ingen speltid i United

Manchester Uniteds Morgan Schneiderlin ar inte fått särdeles mycket speltid under nye tränaren Jose Mourinho och kan komma att se sig om efter andra alternativ, med italienska AC Milan som ryktas vara intresserade av mittfältaren.

AC Milan ryktas vara intresserade av Manchester Uniteds mittfältare Morgan Schneiderlin, detta rapporterar Goal. Schneiderlin, som kom till United 2015 efter att ha tillbringat flera år i Southampton, har inte lyckats med att slå sig in i laget och har inte fått spela många minuter under den nye tränaren Jose Mourinho. Detta har lett till att mittfältaren har satt igång alarm i flera storklubbar, bland annat flera stycken Premier Leagueklubbar och Milan, då de ser en chans att locka mittfältaren med speltid.

AC Milan befinner sig för närvarande återigen i en stark position i Serie A, där de ligger på en tredjeplats bakom Juventus och Roma, och söker nu efter att förstärka truppen ytterligare för att kunna uppehålla sin position i ligan.

27-åringen har även fått uppmärksamhet från bland annat Premier League-konkurrenterna Tottenham Hotspur och Crystal Palace och Milan kan komma att behöva vässa armbågarna för att försäkra sig om mittfältarens underskrift. United köpte Schneiderlin från Southampton för ungefär 35 miljoner euro men de kommer inte kunna förvänta sig att få tillbaka den summan, utan en utlåning ser troligast ut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply