Zlatan Ibrahimovic: ”Jag lovar att göra mer för Manchester United”

Efter missarna – nu vill Zlatan kompensera United-fansen

Det har varit en ojämn säsongsinledning för superstjärnan Zlatan Ibrahimovic och nu vill anfallaren kompensera de uteblivna målen med fler baljor i framtiden.

Det började med en flygande start för Ibrahimovic då svensken slog rekord som meste målgöraren som icke-britt i Manchester United. Men sedan vände det och den goda målformen förvandlades till en mardrömslik formsvacka.

Ett tag hade Zlatan inte gjort mål på elva matcher, något som aldrig tidigare hänt i svenskens karriär. Men så vände det. När Manchester-laget var på besök i Wales och Swansea lossnade det äntligen för svensken och han gjorde två mål i Uniteds 3-1-seger.

”Tuff att spela här”

Zlatan Ibrahimovic medger att Premier League är väldigt olik någon annan lika han någonsin spelat i.

– Det är så olikt här. Det finns inget lag som kontrollerar matcherna på samma sätt som lagen i Spanien kan göra. Här är det en enda lång kamp mellan de båda lagen, säger han enligt Inside United.

Efter att måltorkan äntligen tagit slut för svensken berättar han hur han nu vill kompensera fansen med att göra ännu fler mål i framtiden för Manchester United.

– Jag hade en tuff period där jag missade många chanser, jag borde ha gjort bättre ifrån mig. Men nu vill jag blicka framåt och fokusera på att göra fler mål för mitt lag.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365