bet365

Uppgifter: Marcus Rashford på Real Madrids önskelista

Uppgifter: Marcus Rashford på Real Madrids önskelista

Engelsmannen har gjort intryck

Real Madrid sägs vara intresserad av att värva en hel del nya spelare till sommaren, då deras transferförbud är över, och en av de mest intressanta namnen på listan sägs vara Manchester Uniteds unge stjärnskott Marcus Rashford, som inte har åtnjutit den bästa av säsonger under José Mourinho.

Det stod tidigare i höstas klart att Real Madrid fick ett transferförbud, som de lyckades överklaga och reducera längden på, som inte tillät dem att värva några nya spelare under vinterns transferfönster. Till skillnad från Atlético Madrid, som åkte på samma sak, lyckades Real dock reducera straffet och är numera fria från förbudet, vilket innebär att de kan återigen värva spelare till sommaren. Detta har lett till att ett antal spelare redan har kikats ut av Real, och en av dem rapporteras vara Manchester Uniteds anfallare Marcus Rashford.

Enligt uppgifter från Goal är Rashford av väldigt stort intresse för den spanska storklubben, och anfallaren ligger högt upp på Reals önskelista. Rashford har dock inte imponerat särskilt mycket under sin första säsong med José Mourinho, och det har enbart blivit tre stycken ligamål på 22 spelade matcher för den 19-årige engelsmannen. Trots detta har Real intresse av att sätta honom på deras lönelista.

Andra spelare som rapporteras vara på Reals radar är Kylian Mbappe, Pierre-Emerick Aubameyang och Andrea Belotti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply