bet365

Uppgifter: Manchester United förbereder galet bud på Kylian Mbappe

Uppgifter: Manchester United förbereder galet bud på Kylian Mbappe

Anfallaren går från klarhet till klarhet

Monacos blott 18-årige anfallare Kylian Mbappe har exploderat på den internationella scenen under den gångna säsongen, och har dragit uppmärksamhet till sig från bland annat Real Madrid och Arsenal, och nu rapporteras Manchester United ge sig in i leken med ett ’galet’ bud.

Monaco har en mycket stor talang i den franske anfallaren Kylian Mbappe, som inte är mer än 18 år gammal men som redan har gjort 17 mål i alla tävlingar under den gångna säsongen, och har varit en viktig kugge i Monacos lag, för de inhemska matcherna såväl som på Champions League-nivå. Mbappe, som blev uppflyttad från ungdomslaget till seniorerna först förra året, har tagit sin chans att imponera och har gjort det mycket väl.

Mbappes prestationer har attraherat många stora klubbar runt om i Europa och bland annat sägs Real Madrid och Arsenal vara väldigt intresserade av att värva stjärnan. Men de kan nu ha fått sig en rejäl utmanare, då den engelska tidningen Express skriver att Manchester United nu har gett sig in i leken, och enligt uppgifter skall de vara beredda att lägga ett ’galet’ bud, för att säkra den 18-årige fransosens signatur. Mourinho, som främst är ute efter att stärka sitt anfall då Zlatan Ibrahimovics framtid är osäker och Antoine Griezmann inte ser ut att gå till England alls, uppges vara beredd att gå långt för Mbappe och det återstår att se om han kan knipa honom.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply