Aubameyang allt närmre flytt till Real Madrid?

Aubameyang allt närmre flytt till Real Madrid?

Real Madrid – nästa destination för Aubameyang?

Spelaren säger i en intervju med Radio Montecarlo att han måste lämna Borussia Dortmund för att fortsätta växa och ryktena om en flytt till Real Madrid fortsätter att spinna.

Pierre-Emerick Aubameyang ha under det senaste halvåret varit starkt förknippad med en flytt till Real Madrid där han förväntas ersätta fransmannen Karim Benzema. Aubameyang har tidigare sagt att han lovat sin morfar att spela i den spanska huvudstadsklubben i framtiden och nu kan flytten bli av.

Anfallaren har tidigare varit noga med att han vill stanna i Dortmund men efter ett uttalande i Radio Montecarlo ser situationen ut att ha ändrats.

– Jag tänker över om jag ska stanna eller lämna efter säsongen. Jag är i en jättestor klubb med väldigt bra supportrar men frågan är om jag inte måste lämna för att ta ett steg framåt rent sportsligt? Det är frågan jag ställer mig och som jag inte kan svara. Jag behöver tid för att tänka över det hela. För att bli bättre bör jag lämna i sommar då jag är 27 år, men bör jag göra det eller inte?, säger spelaren till Radio Montecarlo och fortsätter.

– Jag för se över vilka alternativ som finns men jag tänker endast lämna för en klubb där jag kommer få spela. Blir det så att jag inte lämna i sommar kommer jag spela karriären ut här i Dortmund. Många pratar om England men det är ingen liga som lockar mig, istället föredrar jag den spanska och det har pratats mycket om Real Madrid, men det finns även andra lag

Även PSG sägs vara intresserade av Aubameyang, men en flytt till Ligue 1 säger han inte är speciellt aktuellt.

I Dortmund finns sedan tidigare bland annat Alexander Isak men det mest troliga är att man värvar in en ny anfallare för att ersätta Aubameyang, bland annat har Iñaki Williams från Athletic Club i La Liga nämnts.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply