bet365

”Supermyran” på Barcas radar

36 poäng på 31 matcher kan ta honom till La Liga

Den italienska landslagsmannen gör just nu succé i MLS – då kan han hamna i La Liga och Barcelona redan nästa säsong.

Sebastian Giovinco har inlett sin sejour i den amerikanska fotbollsligan MLS på ett utmärkt sätt. Med 21 mål och 15 assist är han utan tvekan ligans just nu hetaste spelare för sitt Toronto FC.

Italienarens övergång i februari var oväntad och slog ner som en riktig bomb. Många menade på att han skulle förstöra sina sista bra år i karriären genom att gå till MLS, men ”supermyran” bevisade alla fel.

Intresserade av fler spelare

För efter succén på andra sidan Atlanten har nu storklubben Barcelona fått upp ögonen för 28-åringen. Barca, som redan sägs vara intresserade av både Celta Vigos Nolito och Valencias Alvaro Negredo, uppges nu också vilja ha Giovincos singatur för att förstärka sitt anfall.

Enligt brittiska Daily Mail vill Barcelona framför allt värva till sig italienaren ifall Neymar lämnar klubben, men brasilianaren själv säger till spanska Mundo Deportivo att han vill stanna i Katalonien.

Trivs i Toronto

Dock känns det allt svårare för Barcelona att knyta åt sig Giovinco då anfallaren uppgett att han trivs bra i Kanada.

– Jag känner att jag trivs bra här i Toronto just nu. I dagsläget har jag tre år kvar på mitt kontrakt, vill ni ställa fler frågor om det får ni fråga min pappa (spelarens agent) istället. Mitt fokus just nu ligger på att vinna titlar med Toronto FC, säger 28-åringen till Rai Sport.

För Barcelonas del kan dock bli aktuellt med en ny anfallare till klubben då Tottenham visat seriöst intresse av att värva Barca-talangen Sandro Ramirez redan i januarifönstret. Även Munir El Haddadi ryktas kunna lämna den katalanska storklubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply