UPPGIFTER: David Villa kan återvända till La Liga

David Villa återvänder till La Liga?

Spansk media skriver under onsdagen att den före detta Barcelona och Atlético Madrid-anfallaren kan vara på väg att återvända till La Liga i vinter.

David Villa kan vara på väg att flytta tillbaka till sitt hemland efter endast ett år i New York City FC, det uppger den spanska tidningen Diario AS under onsdagen. Enligt tidningen ska Villa ha sagt i en intervju i programmet Súper Murciélago på Levante TV att flera klubbar är intresserade av att låna in honom till vinter. Spanjorens lag har inte lyckats kvalificera sig för slutspel i årets MLS vilket gjort att andra lag fått upp ögonen för honom.

– Det är väldigt många som ringer just nu, från och med att det stod klart att vi skulle missa playoff har folk hört av sig, inte direkt till men de har hört sig för om en inlåning, säger anfallaren som gjort flest mål i det spanska landslagets historia, och fortsätter.

”Vill göra en bra avslutning på säsongen”

– Om jag ska vara ärlig så finns det mycket rykten som jag hör men det finns inget konkret. Jag har inte ens tittat på möjligheten att gå på lån då jag inte anser att det är något realistiskt. Jag vill göra en bra avslutning på säsongen och jag tror inte att klubben hade gått med på att låna ut mig, de vill att jag ska vila upp mig till den 21 januari för att börja försäsongen.

Flera av Langreo-sonens gamla klubbar ryktas vara intresserade av att ta del av spelarens tjänster, bland annat Valencia och FC Barcelona, men det sistnämnda känns uteslutet då man inte får skriva in nya spelare förrän i januari.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply