Bakslag för Liverpool – Joe Gomez långtidsskadad

Ännu en spelare på Liverpools skadelista

Enligt uppgifter till den brittiska tv-kanalen Sky Sports kommer Joe Gomez att vara borta en längre tid efter knäskadan som han ådrog sig i tisdagens match med det engelska U21-landslaget.

Jürgen Klopp har ännu inte gjort sin debut på Liverpools tränarbänk men skadeproblemen har redan börjat påverka den tyske 48-åringen. Sen tidigare har man flertalet spelade på skadelistan och under onsdagskvällen stod det klart att lagets 18-årige talang Joe Gomez missar resten av säsongen på grund av en knäskada, det skriver brittiska Sky Sports. Läkarna i det engelska ungdomslandslaget hoppades länge på att det inte var något för allvarligt men onsdagens tester visade motsatsen och nu för Klopp klara sig utan spelaren som kom från Charlton Athletic inför säsongen.

Gomez sitter på ett femårskontrakt med Anfield-klubben och försvararen har imponerat stort i de fem Premier League-matcher som han startat denna säsong. Han inledde säsongen på vänsterbacksplatsen under Brendan Rodgers ledning och har även spelat som mittback i Europa League. 18-åringen kan spela på vilken plats som helst i backlinjen och hans skada är ett stort avbräck då han kan vara borta i upp till nio månader.

 

Jürgen Klopp debuterar

Inför helgens match mellan Tottenham och Liverpool har det spekulerats mycket om vilka spelare The Reds nye manager Jürgen Klopp kommer att använda sig av och hur laget kommer att spela. Liverpool har laget och spelarna för att slåss om en Champions League-plats i slutet av säsongen och många säger att den före detta Borussia Dortmund-tränaren är rätt man för jobbet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply