Bekräftat: Real Madrids Luka Modric borta tre veckor

Real Madrids skadehelvete fortsätter – Luka Modric borta tre veckor

Luka Modric kom under dagen till Madrids flygplats Barajas efter att ha spelat två EM-kvalmatcher med det kroatiska landslaget.

Real Madrid får klara sig utan ytterligare en av sina viktigaste spelare, under landslagsuppehållet skadade sig nämligen Luka Modric och efter analyser på onsdagen står det klart att kroaten inte kommer att kunna spela på mellan två till tre veckor. Mittfältaren skadade sig i matchen mot Bulgarien och var tvungen att bytas ut efter känningar.

Den spanska storklubben publicerade under onsdagen ett meddelande på sin hemsida där man kommenterade skadan, en skada som brukar ta cirka en till två veckor att bli friskförklarad från.

Spelaren, som pratade med pressen när han kom tillbaka till Madrid tidigare idag erkände att han inte kommer att kunna medverka i helgens match mot Levante hemma på Santiago Bernabéu.

– Jag kommer inte hinna vara i form till helgens match mot Levante, men förhoppningsvis kommer jag kunna spela mot Paris Saint-Germain, säger kroaten till det samlade pressuppdådet på flygplatsen.

Har inte haft tur med skador

För Real Madrids del är Modric skada den 14:e som drabbar laget denna säsong och läggs till på skadelistan där det för tillfället finns sex spelare (inkl. Modric). Kroaten har inte haft någon vidare tur med skadorna under de senaste säsongerna. Förra säsongen skadade han sig i en vänskapsmatch mot Italien och var därmed tvungen att vara borta från spel i nästan fyra månader. Skadan satte den dåvarande tränaren Carlo Ancelotti i en väldigt svår sits då man inte hade någon ersättare till 30-åringen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply