Vertonghen nära nytt kontrakt

Vertonghen nära nytt kontrakt

På väg att förlänga med Spurs

Jan Vertonghen uppges vara nära att förlänga sitt kontrakt med Tottenham Hotspur. Det då han fortsätter att vara en viktig kugge i Spurs lagbygge.

En av de viktigaste defensive pjäserna i London-laget Tottenham heter utan tvekan Jan Vertonghen. Den nu 31-årige försvararen har visat form, och är därför en kugge som tränaren Pochettino inte vill bli av med nu.

Det bevisar både tränaren och klubben genom att nu vilja förlänga med stjärnan. Enligt Sky Sports så ska det handla om en kontraktsförlängning på 2+1 år. Men det är dock inget som har bekräftats av klubben ännu. Det pratas även om en aningen löneförhöjning, något som dock heller inte har bekräftats från officiellt håll.

Kan förlänga igen?

SE OCKSÅ: NBA TV-tider 2018

Senast Veronghen skrev på ett kontrakt lät det så här.

Belgaren har skrivit på ett kontrakt som gäller till juni 2019 och går nu in på sin femte säsong i Londonklubben. Vertonghen började sin karriär i holländska Ajax, där han spelade över 200 matcher och var kapten för laget. Han fick vinna två stycken Eredivisie-titlar med klubben 2011 och 2012. Vertonghen har även frekvent medverkat i Belgiens landslag och var med och spelade VM 2014 i Brasilien såväl som EM 2016 i Frankrike, där Belgien gjorde bra ifrån sig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365