bet365

Pogba inte säker på framtiden

Pogba inte säker på framtiden

Ryktena fortsätter – kan lämna United i januari

Inte ens Paul Pogba kan ta ihjäl på ryktena om att lämna Manchester United. Det beror på att spelaren själv lämnar praktiskt taget varje dörr öppen.

Ja, cirkusen kring superstjärnan Paul Pogba verkar aldrig ta slut. Men det verkar å andra sidan inte som som fransmannen själv är särskilt sugen på att lugna ner situationen.

Pogba ska, enligt uppgifter från Sky Sports, ha sagt att ”jag försöker bara göra mitt jobb, oavsett var jag spelar. Vi får se vad som händer med resten”, något som öppnar upp ännu mer för en flytt till Barca i januari.

Kan lämna för Barca

MER SPORT: US Open tennis stream

Det känns mer och mer troligt att Paul Pogba inte spelar i Manchester United nästa säsong. Situationen liknar lite den som Liverpool och Coutinho upplevde med Barca ifjol. Det vill säga en spelare som ville lämna, men inte fick till en början.

Nu handlar det dock om en ännu värre situationen. Det eftersom Mourinho och Pogba hamnat i ett öppet bråk. Något som gör att många tror att Pogba bråkar sig bort från United. För nu har till och med Luis Suarez valt att ge sitt varmaste välkomnande till fransmannen, om han bestämmer sig för att komma till den katalanska storklubben FC Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply