Cahill vill lämna Chelsea

Cahill vill lämna Chelsea

Nya uppgifter – vill lämna klubben

Gary Cahils vara eller icke vara i Chelsea fortsätter. Nu kommer tidningen The Sun med nya uppgifter om var mittbacken vill spela någonstans.

För den engelska landslagsmannen så har karriären börjat dala. Cahill var länge självskriven i både det engelska landslaget och i klubblaget Chelsea. Men med åren har mittbacken fått det tuffare till speltid. Trots det vill den 32-årige försvararen inte lämna London och The Blues. Enligt bland annat The Sun så ska mittförsvararen vilja stanna. Det för att bevisa att han faktiskt förtjänar en plats i lagets startelva.

Kommer med nya uppgifter

MER SPORT: Formel 1 löner

Men nu kommer andra uppgifter, från samma tidning. Det handlar om att The Sun skriver att istället för att Gary Cahill ska stanna, så kommer han att vilja lämna klubben istället. Troligtvis till sommaren, men kanske redan i januari.

Det beror framför allt på att han fått sparsamt med speltid. 32-åringen har inte fått spela lika mycket under den nye tränaren, och kan nu komma att lämna. Flera MLS-klubbar samt en del turkiska klubbar, och även något lag i Italien, ska visa intresse.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply