Rooney kan säljas av Manchester United

Rooney kan säljas av Manchester United

Manchester United sägs ha tröttnat på Wayne Rooney

Wayne Rooney sitter på en skyhög lön i Manchester United och hans nuvarande spel speglar inte hans lönekuvert. Manchester United sägs därför vara villiga att sälja Rooney när säsongen är slut.

Wayne Rooney är en av de främsta spelarna någonsin i Premier League sedan genombrottet i Everton och Manchester United för 12 år sedan. Det senaste åren har karriären dock gått i stå. Både under Louis Van Gaal och José Mourinho har Rooney både varit usel och bänkad vid flera tillfällen trots att han är kapten.

Det är något som inte stämmer och redan i februari rapporterade vi om att Rooney var sugen på en flytt till Kina. I somras dementerades dock dessa uppgifter och prat om en förlängning inleddes, samtidigt som Isco ryktades ersätta Rooney inom snar framtid. Nu ser det ut som om Manchester United vill sälja sin lagkapten och det finns intresse från både Kina och USA.

MLS-direktören är sugen

Enligt Daily Mirror vill Manchester United göra sig av med Rooney eftersom han tjänar 300 000 pund i veckan och hans prestationer reflekterar verkligen inte den lönen. Det finns också flera klubbar som vill ha 30-åringen.

Samma tidning menar att MLS-direktören Don Gerber vill försöka få Rooney till ligan och att flera klubbar där vill ha anfallaren. Även flera kinesiska klubbar uppges vara intresserade.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365