Uppgifter: Wayne Rooney kan flytta till Kina

Wayne Rooney till Chinese Super League?

Enligt uppgifter till Daily Mirror har Wayne Rooney tagit emot ett erbjudande om att flytta till den kinesiska ligan för spel i Shanghai SIPG.

Wayne Rooney kan komma att lämna Manchester United inom kort, det menar Daily Mirror. Enligt tidningen så ska den engelske landslagsanfallaren ha tagit emot ett erbjudande från Shanghai SIPG där svenske Sven-Göran Eriksson för tillfället är tränare. Sen tidigare finns bland annat den Ghananske landslagsmannen Asamoah Gyan i laget och skulle Rooney välja att ansluta sig till laget sägs ha få en lön på hela 500.000 pund i veckan av laget som håller på att göra en ny storsatsning.

Brutit kontraktet med Tobias Hysén

I slutet av januari stod det klart att Tobias Hysén återvänder till IFK Göteborg. Detta efter att Shanghai SIPG löst spelaren från kontraktet, detta då spelaren hade ett år kvar på överenskommelsen.

– För mig personligen och för oss som klubb har detta varit ett svårt beslut, men tillsammans med övriga tränarstaben har vi bestämt det här. Hysén och Davi är inte den typen av spelare som nöjer sig med bänken, vi hoppas att de kan får bra chanser med nya klubbar.  sa ”Svennis” tidigare till kinesiska sportsqq.com.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply