Pellegrini: ”Han är perfekt för City”

Manchester City genomförde en av största värvningarna i vintras när Wilfried Bony köptes för 28 miljoner pund från Swansea. Den ivorianske landslagsstjärnan som nätade nio gånger för Swansea under hösten, hyllas nu som den perfekta spelare för Manchester City. Orden kommer från klubbens manager Manuel Pellegrini inför dagens match mot Newcastle, där stjärnan mycket väl kan få genomföra sin debut.

– Jag tror att Bony blir en viktig spelare för oss. Han kommer att vara med i truppen och vi får se om han kommer vara med i startelvan eller efter  det få några minuter, men han har arbetat med vårt lag hela veckan helt utan problem, säger den chilenske taktikern enligt Daily Mail. Han fortsätter;

– Han har har flera år bakom sig här i England och är den spelare som gjorde flest mål under förra året. Jag tror att han har alla förutsättningar tioll att bli en viktig spelare för vi försöker alltid att spela med två anfallare. Han är den perfekta spelaren för vår trupp. Han kan Premier League, han har koll på vårt lag så jag tror att det kommer att vara lätt för honom att komma in på ett bra sätt.

– Vi spelar alltid med mycket rörelse så att våra anfallare får friheten att välja den bästa platsen som de måste befinna sig på i varje match. Han kan spela med Sergio Agüero, han kan spela med Edin Dzeko, han kan spela med Stevan Jovetic, han kan spela med David Silva – han kan spela med alla spelare i laget.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365