Paulinho jagas av Barcelona och Bayern München

Paulinho jagas av Barcelona och Bayern München

Paulinho jagas av Barcelona och Bayern München

Paulinho jagas av storklubbarna

Sommaren 2015 lämnade Paulinho Premier League och Tottenham för spel i Kina. Nu kan han vara på väg tillbaka till Europa då både Barcelona och Bayern München är intresserade.

Vi läser ofta om att spelare lämnar Europa för spel i Kina för gigantiska summor och löner som inte många europeiska storklubbar kan betala. Nu kan det dock bli tvärt om då Paulinho kan komma att lämna Asien för spel i antingen La Liga eller Bundesliga.

Enligt Goal ska Barcelona redan ha kontaktat Guangzhou Evergrande för att försöka komma överens om en övergång men det är fortfarande oklart hur mycket spanjorerna kommer tvingas betala för spelarens tjänster.

SE ÄVEN: Barcelona löner 2017

Mellan 2013 och 2015 provade brassen på spel i Tottenham men efter ett totalt misslyckande lämnade han Premier League efter 45 matcher på White Hart Lane.

Paulinho har under den senaste tiden tagit en plats i Brasiliens landslag och har totalt gjort nio mål på 39 landslagsmatcher sen debuten 2011. Det var dock inte förrän när Tite tog över landslaget 2016 som spelaren fick en ärlig chans.

Barcelona var redan 2013 intresserade av en värvning av spelaren som då utsägs till den tredje bäste spelaren i Confederations Cup efter Neymar och Iniesta, men då var det tillslut Tottenham Hotspur som drog det längsta strået i kampen om spelaren. Nu kan han dock komma att återvända till Europa där även Bayern München vill värva Paulinho.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply