Tottenham sätter prislapp på Kyle Walker

Tottenham sätter prislapp på Kyle Walker

Så mycket kostar Kyle Walker

Tottenham sägs vara beredda att sälja Kyle Walker under sommarens transferfönster, detta för en summa på minst 50 miljoner euro.

Flertalet klubbar har under det senaste halvåret kontaktat Tottenham angående en värvning av lagets högerback Kyle Walker. 27-åringen stod för en väldigt fin insats under den gångna säsongen och nu drar flera storklubbar i spelaren, något som gjort att den engelska huvudstadsklubben nu satt en prislapp på sin försvarare. det är dock oklart hur intresserade Tottenham ska vara av att sälja försvararen.

Det är tidningen Daily Star som kommer med uppgifterna om att Kyle Walker kommer kosta 50 miljoner euro att köpa loss från klubben från norra London och bland de intresserade klubbarna är det två som står ut lite extra. Manchester City och Bayern München är de två klubbar som ska vara beredda att betala summan för den före detta Sheffield United-spelaren och det återstår att se om City lyckas värva ännu en spelare från toppkonkurrenterna, något man gjort med Arsenal under flertalet år.

Det är dock inte helt klart hur situationen ser ut i Manchester City. Detta då det under gårdagen kom uppgifter om att man skulle vara överens med Dani Alves om en övergång till Etihad Stadium i sommar.

Spelarens nuvarande kontrakt med Tottenham sträcker sig till och med sommaren 2021, ett kontrakt som man förlängde i september 2016.

Tottenham sätter prislapp på Kyle Walker

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365