Chelsea jagar Robert Lewandowski

Chelsea jagar Robert Lewandowski

Lewandowski – prioritet för Chelsea i sommar

Enligt spelarens agent ska Lewandowski inte vara nöjd med sin situation i den tyska storklubben och kan därför komma att lämna Bundesliga i sommar. Chelsea kommer försöka värva polacken under transferfönstret.

De mesta tyder på att Robert Lewandowski kommer lämna Bayern München under sommaren. Trots att anfallaren skrev på ett nytt kontrakt med den tyska storklubben så sent som i vinter kan han nu vara på väg bort, detta samtidigt som Chelsea vill värva spelaren som ersättare till Diego Costa.

Enligt spelarens agent Maik Barthel är spelaren långt ifrån nöjd med situationen på Allianz Arena, något som kan göra att han lämnar för spel på annat håll i sommar.

– Robert sa till mig att han inte fått det stöd han behövt och att tränaren inte tog ut honom till sista matchen för att ge honom chansen att vinna skytteligan. Han är väldigt nere och har aldrig sett honom såhär. Robert hoppades att laget skulle stötta honom, sa Barthel.

Lewandowski finns på önskelistan hos bland annat Chelsea då Antonio Conte inte räknar med Diego Costa nästa säsong samtidigt som anfallaren är på väg till Atlético Madrid. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för den brittiska storklubben att värva polacken under sommarens transferfönster. Spelaren förlängde sitt kontrakt med Bayern München i vintras och tyskarna sägs endast komma att överväga ett bud om det anses vara ett bud de inte kan tacka nej till.

Chelsea jagar Robert Lewandowski

Flera anfallare på önskelistan

Robert Lewandowski är den spelare Chelsea ser som förstaval under sommarens transferfönster men skulle en affär inte bli av finns det flertalet andra spelare man kommer försöka värva. Tidigare har det pratats om att Romelu Lukaku ska vara bland toppnamnen som Chelsea vill värva, även Andrea Belotti (Torino), Álvaro Morata (Real Madrid) Alexis Sánchez (Manchester City) ska vara alternativ för Antonio Conte i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply