Officiellt: Norwich lånar Andre Wisdom

Ansluter från Liverpool säsongen 2015/2016

Tidigare idag blev Manchester United-produkten Robbie Brady klar för Premier League-nykomlingen Norwich. Nu står det klart att yttern får sällskap av Liverpool-försvararen Andre Wisdom på Carrow Road.

En av Premier Leagues alla nykomlingar till hösten, Norwich har sedan tidigare värvat Graham Dorrans och Youssouf Mulumbu och tidigare idag bekräftade de även på sin officiella hemsida att den irländske landslagsmannen Robbie Brady värvats från Championship-laget Hull. 23-åringen som skrev på ett tre-årskontrakt med Alex Neils lag, har nu fått en ny lagkamrat på onsdagskvällen.

Läs artikeln: Robbie Brady klar för Norwich

Det står nämligen nu klart att Liverpool kommer att släppa Andre Wisdom på lån till Premier League-nykomlingen den kommande säsongen. Låneavtalet sträcker sig för backen över säsongen 2015/2016. Förra säsongen blev det 24 matcher i Premier League-klubben West Bromwich Albion för löftet.

”Det kommer att ge mer konkurrens”

Och managern Alex Neil gläds åt klubbens fjärde nyförvärv denna sommaren.
— Jag är glad och Andre passar in i den profil av hungriga spelare som vill ta sig in i spelet. Han har också Premier League-erfarenhet med flera olika klubbar, så vi är lyckliga över att få den över linjen. Det kommer att ge mer konkurrens om platserna då han är en flexibel spelare.
— Han har tidigare spelat som mittback och högerback. Efter att ha tagit in konkurrens till vänstersidan med Robbie Brady var det viktigt att också lägga till det på högersidan med.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply