Pedro kan nobba Manchester United för Bayern München

Spanjoren har länkats ihop med Manchester United flitigt under sommaren. Nu kan han dock hamna i Bundesliga istället, där han återförenas med sin gamle tränare.

Under denna transfersommar har Pedro Rodriguez flitigt placerats i Manchester United. Han har ryktats vara på väg bort från Barcelona, då speltiden har varit mer begränsad där under det senaste året. Först behövde han konkurrera med  Alexis Sanchez, nu i Arsenal, men när han lämnade fylldes platsen med Luis Suarez från Liverpool som för tillfället är väldigt svår att peta, liksom resten av ”Tres Amigos”. Pedro spelade mest under den första halvan av säsongen, då Suarez var avstängd efter bitattacken under förra sommarens VM.

Därför skulle han kunna flytta till den engelska storklubben trots att han nyligen skrev på ett nytt kontrakt, enligt uppgifterna. Han har även placerats i Chelsea, men det är fjolårets ligafyra som det framförallt har skrivits om.

Bayern München sätter sig i förarsätet

Nu ger sig en ny klubb in i leken, och enligt de senaste rapporterna sitter denna klubb i förarsätet. Det är TZ, en München-baserad tidning, som rapporterar att det lokala laget Bayern München kan vara mycket nära en värvning av Pedro.

Enligt uppgifterna ska yttermittfältaren vara sugen på att återförenas med sin gamle tränare Pep Guardiola, som en gång i tiden gav honom chansen att slå sig in i A-laget i Barcelona. Även Guardiola ska vara sugen på att värva tillbaka sin gamle nyckelspelare för att konkurrera med de skadebenägna Arjen Robben och Franck Ribéry.

Pedro spelade 170 matcher för Guardiola under tränarens tid i Barcelona. Tillsammans vann de två Champions League, tre La Liga och två Copa del Rey. De vann även fler titlar, som två VM för klubblag, tre raka spanska supercuper och två europeiska supercuper. Guardiola har inte vunnit Champions League än med Bayern München, och nu kanske han hoppas på att den trefaldige vinnaren Pedro kan hjälpa honom ta bucklan hem till Tyskland.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365