Officiellt: Norwich värvar yttern Robbie Brady

bet365

Yttern Robbie Brady ansluter från Hull

Premier League-nykomlingen med Alex Neil vid rodret, förstärker inför återkomsten till den ärofyllda ligan. Nu har yttern Robbie Brady signerat ett tre-årigt avtal med klubben.

Kantspringaren Robbie Brady tog sig fram genom storklubben Manchester Uniteds ungdomsakademi men lyckades aldrig slå sig in i The Red Devils A-lag. Istället blev han utlånad till Hull sommaren 2011, innan han slutligen också såldes till klubben i januari 2013. Där han irländaren som spelat fram tills idag.

Klubbens tredje nyförvärv

Nu har den irländske landslagsmannen nämligen officiellt lämnat Hull för spel med Premier League-nykomlingen Norwich. Yttern har signerat ett kontrakt som sträcker sig över tre säsonger på Carrow Road. Det gör honom också till klubbens tredje nyförvärv den här sommaren, efter att spelarna Graham Dorrans och Youssouf Mulumbu anslutit till nykomlingen.

”Jag är riktigt glad”

Och den 23-årige ytterns ankomst är glädjande, uttrycker Alex Neil.
– Jag är riktigt glad över att sajna Robbie. Som alla är medvetna om, har vi jagat honom för ett tag. Han kommer att passa in alldeles perfekt hos oss. Förhoppningsvis kan han gå vidare och visa upp allt det som vi tror att han är kapabel till, säger han till klubbens hemsida.

Yttern har de senaste två säsongerna spelat i Premier League med Hull och har dessutom 14 landskamper på meritlistan med det irländska landslaget, med tre gjorda landslagsmål som facit bland annat.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply