Uppgifter: Aston Villa nära Berbatov och Adebayor

Stjärnduon kan ersätta belgaren Christian Benteke

Premier League-klubben Aston Villa är ute efter ersättare till den belgiske stjärnan Christian Benteke. Nu kommer uppgifter från brittisk press gällande att duon Emmanuel Adebayor och Dimitar Berbatov kan bli svaret på frågan.

Aston Villa fick efter många om och men slutligen sälja den väl eftertraktade anfallaren Christian Benteke till Liverpool för hissnande 32,5 miljoner euro i övergångssumma. Nu ska Tim Sherwood vara på jakt efter ersättare till den belgiske målsprutan. Och lyssnar vi på uppgifterna från England idag, kan det bli två nya anfallare som anländer till Villa Park.

Adebayor vill återförenas med Sherwood

Det första av dessa två ska enligt brittiska The Telegraph vara togolesen Emmanuel Adebayor. Anfallaren har även länkats ihop med London-laget Crystal Palace under sommaren, men ska enligt tabloiden själv föredra en flytt till Aston Villa. Anledningen ska vara att han vill återförenas med Tim Sherwood som han spenderade en lyckad tid med på White Hart Lane.

Under gårdagen befann sig anfallaren på plats på klubbens träningsanläggning för att diskutera gällande en potentiell övergång på lån den kommande säsongen. En affär som dessutom skulle innebära slutet på stjärnans karriär i Tottenham, ska inte heller vara så långt borta. Men samtidigt sägs ett namn till vara aktuellt för Aston Villa.

Berbatov i samtal med Aston Villa

Den tidigare Manchester United– och Monaco-anfallaren Dimitar Berbatov ska nämligen vara ett namn för Tim Sherwood enligt Daily Express. Enligt tabloiden diskuterar den 34-årige bulgaren med Premier League-klubben gällande de personliga villkoren. Noterbart är också att han är bosman.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply