bet365

TOPP 10: De mest populära spelarna på sociala medier

Fotbollsspelare med flest följare på sociala medier

Spelarna med flest följare på sociala medier

Fotbollsspelarna dominerar inte bara på planen, de gör även det på sociala medier, och detta med stora marginaler. Medan vissa spelare har cirka 500.000 följare har spelare som Messi och Cristiano Ronaldo över 10.000 fans som följer de på olika sociala medier. På listan över de tio mest följda fotbollsspelarna tar vi en titt på vilka som har flest följare på Facebook och Twitter.

10 fotbollsspelarna med flest följare på sociala medier

Facebook och Twitter är de två största sociala medierna i världen och dagens främsta fotbollsspelare har en stor skara fans som gillar och kommenterar varje post som spelaren publicerar. Nyligen upprättade en liknande lista med de största klubbarna på sociala medier och det intressanta är att det finns enstaka spelare som har fler fans och följare än det mest populäraste laget på sociala medier.

10. Gerard Pique – 27.5 MILJONER

Gerard Pique är en av de bästa försvararna i världen och det är även han som inleder listan över de tio mest populära fotbollsspelarna på sociala medier. Den före detta Manchester United-spelaren som numera spelar i Barcelona har 27,5 miljoner fans sammanlagt på Twitter och Facebook vilket gör att han är en av de mest populära spelarna på sociala medier.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365