Milan jagar Moussa Sissoko

Milan jagar Moussa Sissoko
bet365

Vill värva från Newcastle

Enligt Football Italia är Milan på jakt efter Newcastles Moussa Sissoko.

Milan planerar att under sommaren göra ett antal förändringar i spelartruppen för att försöka se till att klubben snart når de höjder som man en gång befann sig på. Bland annat har det sagts att Milan vill värva Mateo Kovacic från Real Madrid och det har även pratats om att klubben jagar Zlatan Ibrahimovic och Francesco Totti. Nu är den italienska storklubben på jakt efter ännu ett nyförvärv.

Den här gången handlar det om NewcastleMoussa Sissoko. Enligt Football Italia är Milan villiga att värva den franska mittfältaren. Den italienska klubben jagade Sissoko redan under sommaren 2015, men vägrade då att betala de 18 miljoner euro som den engelska klubben ville ha för att sälja spelaren. Nu hoppas Milan att man kan få spelaren för ett billigare pris om det visar sig att Newcastle åker ur Premier League. Laget ligger för närvarande på 19e plats i den engelska ligan, och har två poäng upp till säker mark med fyra matcher kvar att spela.

Dessutom har Sissoko bett sin agent om att hitta en ny klubb till spelaren. Detta trots att hans kontrakt med Newcastle sträcker sig till 2019.

Milan är inte den enda klubben som vill värva Sissoko. Även West Ham sägs vara intresserat av att locka till sig fransmannen.

Sissoko kom till Newcastle i januari 2013, då han lämnade franska Toulouse för att flytta till England. Efter mer än tre år i den svartvita klubben ser det nu ut som att det är dags för ett nytt äventyr.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365