Barcelona vill inte sälja Neymar

Barcelona vill inte sälja Neymar

Hävdar Jordi Mestre

Barcelonas vicepresident Jordi Mestre säger att klubben inte vill sälja Neymar, uppger Football Espana.

Det har under de senaste månaderna spekulerats vilt om Neymars vara eller icke vara i Barcelona. För två veckor sedan sades det att Neymar öppnade för en flytt till Paris Saint-Germain. Det har även ryktats om att Manchester City jagar Neymar, där den engelska klubben kan betala 144 miljoner pund. Om spelarens nuvarande klubb får bestämma verkar det dock vara tydligt vad man vill.

Enligt Football Espana säger Barcelonas vicepresident Jordi Mestre att klubben inte har några planer på att sälja brassen.

– Det här är ett rykte som forsätter att spridas, men jag har redan sagt mitt i den här diskussionen: Vi är nöjda med Neymar. Han kommer inte att säljas och vi har inga planer på att släppa honom, säger Mestre enligt Football Espana.

– När han skrev på för oss gjorde han en ekonomisk uppoffring eftersom det fanns andra klubbar som erbjöd honom mer pengar. Han kom hit för att han ville spela bra fotboll, spela bredvid Lionel Messi och vinna titlar.

– Om vi behöver prata om någonting kommer vi att prata. I mina ögon ser det ut som att Neymar är lycklig i Barcelona. Han har anpassat sig bra till laget och till staden.

Neymar skrev på för Barcelona under sommaren 2013, då han lämnade brasilianska Santos. Hans nuvarande kontrakt med den spanska klubben sträcker sig till juni 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply