Cristiano Ronaldo påväg till Paris Saint-Germain

Cristiano Ronaldo påväg till Paris Saint-Germain

Skall ha haft ett möte med PSG:s president

Cristiano Ronaldo skall ha haft ett möte med Paris Saint-Germains president om en möjlig flytt till sommaren till den franska huvudstaden och enligt rapporter skall det vara det femte mötet de två parterna emellan.

Real Madrids superstjärna Cristiano Ronaldo uppges ha haft ett möte med Paris Saint-Germains president Nasser Al-Khelaifi skriver The Mirror. Detta skall ha varit för att diskutera en potentiell flytt till den franska huvudstaden till sommaren. Enligt rapporter sägs det vara den femte gången som de båda parterna möts för ett samtal och den portugisiske stjärnan sägs ha rest från Madrid till Paris förra onsdagen – alltså dagen efter hans Champions League hattrick. Han skall ha tagit ett privat flygplan till flygplatsen Le Bourget där han blev hämtad och körd till Hotel Costes i Paris för att möta Al-Khelaifi. Sedan tog Ronaldo ett plan tillbaka följande morgon för att vara på plats för Real Madrids träning klockan 11 på morgonen.

Det går häftiga ryktesgångar om att Paris Saint-Germains anfallsstjärna Zlatan Ibrahimovic kommer att lämna klubben till sommaren, med Manchester United som den mest troliga destinationen, och det skulle kunna bidra till den franska klubbens jakt på en ny superstjärna som kan fylla svenskens plats.

Cristiano Ronaldo började sin professionella karriär i Sporting Lissabon för att 2003 värvas över till England och Manchester United. Där spenderade han sex år och vann Premier League tre gånger, FA cupen en gång och Champions League en gång för att nämna några saker. 2009 gick han sedan till den spanska stormakten Real Madrid där han har spelat sedan dess och har fått vinna såväl La Liga som Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365