bet365

Manchester Uniteds Marcus Rashford till Real Madrid?

United-talangen kan gå till La Liga-jätten

Han ses som en av de största talangerna i såväl Manchester United som hela Premier League. Men nu ryktas det från spanskt håll att United kan vara på väg att förlora sin guldklimp. 

Han har redan gjort 19 framträdanden och åtta mål i Manchester United-tröjan sedan i början av det här året, därför är det inte särskilt konstigt att Marcus Rashford värderas högt bland fansen på Old Trafford. Men inte lika högt hos tränaren Jose Mourinho. För enligt den spanska fotbollssiten Don Balon kan Real Madrid nu vara på väg att köpa honom.

För den spanska jätten har tidigare försökt på att värva stornamn som Manchester Citys Sergio Aguero. Men när det inte gått riktar då ”los blancos” in sig på blivande stjärnor, som United-talangen Rashford.

Är själv missnöjd

Enligt den spanska siten Don Balon är inte en övergång till den spanska storklubben helt otänkbar för Manchester United 19-åring. Även engelska Sky Sports rapporterar att en flytt är möjlig.

Marcus Rashford har tidigare uttryckt sin orolighet över bristande speltid i Manchester United, vilket har hämmat hans utveckling för tillfället, skriver Sky Sports på sin nätupplaga.

Men huruvida det skulle bli mer speltid för talangen i Real Madrid är oklart då konkurrensen skulle vara än värre än i United med storspelare som Benzema, Bale och Ronaldo, samt uppstickare som Morata.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365