Sergio Aguero nekar till att han är på väg till Real Madrid

Sergio Aguero nekar att han är på väg till Real Madrid

Trivs bra i Manchester City

Sergio Aguero säger att han trivs bra i Manchester City och att han inte är på väg till Real Madrid, uppger Football Espana.

Sergio Aguero har under den senaste tiden ryktats kunna vara på väg att lämna Manchester City. I samma veva har Real Madrid nämnts som en av de största favoriterna till att värva argentinaren. Huvudpersonen själv nekar nu att en flytt till Champions League-mästarna är på väg att hända.

– Det har talats mycket om Real Madrid, men sanningen är att jag trivs väldigt bra i City, framförallt eftersom att Pep Guardiola har kommit hit, säger Aguero enligt Football Espana.

– Jag vill fullfölja mitt kontrakt här och sedan vill jag återvända till Independiente.

Ryktenas man

Trots att det verkar som att anfallaren vill stanna på Etihad Stadium så vill inte flyttryktena om 28-åringen ta slut. Förutom Real Madrid har Aguero även kopplats ihop med klubbar som Paris Saint-GermainChelsea, Arsenal och Tottenham.

Anlände 2011

Argentinaren har spelat för City sedan sommaren 2011, då han lämnade Atletico Madrid för att flytta till England. Under sin tid i Premier League-klubben har spelaren varit med om att vinna två ligatitlar, två titlar i Ligacupen och en titel i Community Shield.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply