Trots transferförbjudet – Real Madrid vill värva Sergio Aguero

City-stjärnan på Real Madrids radar

Real Madrid ska enligt brittisk media vara intresserade av att värva in Manchester Citys Sergio Aguero, det trots klubbens transferförbud. 

Det var i början av september som Fifas dom kom som innebar totalt transferförbud för Real Madrid samt lokalkonkurrenten Atlético Madrid. Men trots förbudet fortsätter Real Madrid att aktiv leta spelare till sommarens transferfönster.

Ett av de hetaste namnen på Reals lista just nu är Manchester Citys stjärnanfallare Sergio Aguero. Den målfarlige argentinaren har länge kopplats till den spanska huvudstadsklubben och historien verkar upprepa sig till den här sommaren.

Överklagar förbudet

Real Madrids jakt på spelare trots förbudet har rört upp en hel del känslor, men klubben är tydliga med att de inte kommer bryta mot några regler. Däremot är de övertygade om att de inte begått något fel och överklagar därför Fifas beslut, vilket kan göra att förbudet upphävs till sommaren.

Sergio Aguero ska då återigen vara ett av målen för storklubben, men långt ifrån den enda. Fler stjärnor gör listan lång och ett namn som återkommande dykt upp är Borussia Dortmunds Aubameyang. Real Madrid är dock inte den enda klubben som är intresserade av gabonesens signatur.  Manchester City och Liverpool har tidigare varit två heta kandidater till att värva anfallaren, men prislappen skulle i så fall sluta på närmare 850 miljoner kronor.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply