Mario Mandzukic jagas av Tottenham och West Ham

Mario Mandzukic jagas av Tottenham och West Ham

Båda Londonklubbarna söker offensiva alternativ

Både Tottenham Hotspur och West Ham, två rivaliserande Londonklubbar, rapporteras vara efter att värva Juventus anfallare Juventus, men har konkurrans från Paris Saint-Germain.

Juventus Mario Mandzukic är het på transfermarknaden för tillfället, med flera klubbar som vill ha hans underskrift. Sedan tidigare har Paris Saint-Germain anmält sitt intresse, då de söker efter mer offensiva krafter att addera till sin trupp, speciellt efter hålet som Zlatan Ibrahimovic lämnade efter sig när han valde att lämna klubben för Manchester United.

Nu har två Premier Leagueklubbar anslutit sig i jakten på de italienska mästarnas anfallare skriver Goal, nämligen Tottenham Hotspur och West Ham. Båda klubbarna är från London och därmed konkurrenter, och de båda är i desperat behov av nya offensiva och inspirerande offensiva alternativ. Tottenham är fortfarande den enda Premier Leagueklubben som ännu inte har förlorat en match i år, men de har heller ingen vass offensiv och många av matcherna har blivit målsnåla, knappa vinster eller oavgjorda resultat. Även för West Ham är det tufft. Medier säger att båda klubbarna kan komma att lägga ett bud på anfallaren i januari.

Mario Mandzukic, som kom till de italienska mästarna Juventus 2015, har fallit ner i hierarkin i klubben och får inte lika mycket speltid, vilket kan betyda att han är öppen för en flytt.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply