Leicester City intresserade av Jonathan Cafu

Leicester City intresserade av Jonathan Cafu

Yttern är av intresse för Ranieri

Leicester City rapporteras vara intresserade av Ludogorets Razgrads ytter Jonathan Cafu, som senast imponerade i Champions League i Ludogorets nederlag mot Arsenal.

Förra årets Premier Leaguemästare Leicester City har hittills inte gjort den mest imponerande ligastarten. De ligger för närvarande på en fjortondeplacering i ligan och har gjort en del svaga resultat, och chansen att de kommer att kunna prestera något likt förra året är ganska liten. Men säsongen är ännu lång och Claudio Ranieri har en stark trupp till sitt förfogande. Italienaren är dock ännu inte nöjd och klubben har kopplats ihop med en del framtida spelare att köpa, med Ludogorets Razgrads ytter Jonathan Cafu den senaste i raden., skriver Goal.

Den 25-årige mittfältaren spelar i bulgariska Ludogorets sedan 2015, då han kom från brasilianska FC Sao Paulo, och sitter på ett kontrakt som går ut 2018. Cafu spelade senast i Champions League i Ludogorets 2-6 nederlag mot Arsenal och gjorde en stark insats, där han bidrog med ett mål och en assist. Han har hittills spelat 20 matcher denna säsongen och redan fått in nio stycken fullträffar. Detta imponerade på Ranieri som vill se om det finns en möjlighet att köpa yttern. Enligt rapporter skall den bulgariska klubben begära hela 12 miljoner euro för Cafu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply