Mourinho: ”Schweinsteiger kommer att stanna med oss”

Mourinho: "Schweinsteiger kommer att stanna med oss"

Ser ut som att mittfältslegendaren får stanna

Det har länge varit vida känt att Manchester Uniteds mittfältsveteran Bastian Schweinsteiger inte har fått så mycket speltid och ryktats vara på väg bort från klubben, men nu kommenterar Mourinho läget och menar på att tysken stannar.

Efter att ha spenderat hela sitt liv i Bayern München valde Bastian Schweinsteiger säsongen 2015/2016 sig för att flytta till Premier League, och närmare bestämt till Manchester United. Där har det dessvärre inte gått jättebra. Tysken har blivit allt äldre och har inte samma fysik som innan, och han har redan hunnit spela under två tränare, då Louis van Gaal var där då han kom till klubben, tills José Mourinho tog över för holländaren i somras. Det har varit mycket tveksamt huruvida tysken skulle få stanna eller inte, men efter att ha fått ett par minuter i Uniteds senaste match, då de mötte Wigan Athletic i FA-cupen och vann komfortabelt, med ett Schweinsteiger mål, ser det mer och mer ut som att mittfältslegendaren kommer att stanna i klubben.

– Han kommer att stanna här med oss, och kommer att vara på listan för Europa League. Vi har inte så många valmöjligheter på mittfältet, så han är en möjlighet självklart. Han var ett topproffs när han inte spelade, och han är en nu då han får ett par minuter, sade Mourinho via TMW angående mittfältarens situation.

Det ryktades länge om att mittfältaren skulle kunna lämna för den amerikanska ligan eller AC Milan fanns även på kartan.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply