Leonardo Ulloa: ”Jag kommer inte att spela för Leicester igen”

Leonardo Ulloa: "Jag kommer inte att spela för Leicester igen"

Anfallaren uttrycker sig på sociala medier

Leicester Citys anfallare Leonardo Ulloa vill inte stanna i klubben, med bland annat Sunderland som jagar anfallaren, men Claudio Ranieri vägrar låta honom lämna och nu har Ulloa uttryckt sin besvikelse och frustration på det sociala mediet Twitter.

Leonardo Ulloa har tillbringat två säsonger hos Leicester City, där han fick vara med och vinna Premier League bland annat, men hamnade från början i skuggan av lagkamraten Jamie Vardy, som öste in mål under förra säsongen. Ulloa, som är en striker, har inte fått så mycket speltid som han önskat och detta har gjort att frustration har byggts upp. Speciellt då anfallaren nu hamnat bakom spelare som Jamie Vardy, Islam Slimani och Shinji Okazaki i hierarkin och spelordningen.

Detta har lett till att anfallaren har tagit ut sin frustration på sociala medier. Mediet Metro återger hur Ulloa på Twitter har skrivit följande:

– Med all respekt till LCFC FANS. Jag känner mig bedragen av Ranieri och sviken av klubben. Jag kommer inte att spela för dem igen …..

Detta uttalande sägs vara en reaktion på det faktum att Leicester vägrar sälja den argentinske anfallaren. Premier League-konkurrenterna Sunderland skall ha kommit med ett bud på runt 7 miljoner pund, men Foxes skall ha tackat nej till erbjudandet. Bara timmar tidigare hade även Claudio Ranieri uttalat sig om Ulloas situation.

– Jag vet att han är väldigt, väldigt angelägen men vi kommer inte att ändra oss, sade Ranieri via Metro.

– För oss är det viktigt. Vi vill inte sälja honom. Jag vill heller inte då jag enbart har Slimani som striker och jag behöver en till striker. Jag vill ha Leo här och jag hoppas att han kan vara lugn och förstå min situation. Självklart är han inte lycklig och jag förstår honom. Klubben känner till min idé väldigt väl och även Leo känner till min idé. Han är en fantastisk spelare, en fantastisk man och jag tror på honom, avslutade den italienske tränaren.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply