Efter tumultet – Bastian Schweinsteiger förhandlar med Chicago fire

bet365
Efter tumultet - Bastian Schweinsteiger förhandlar med Chicago fire

Bastian Schweinsteiger kan lämna Manchester United i vinter

Enligt brittisk media kan Bastian Schweinsteiger som under en längre tid blivit utfryst av Jose Mourinho vara på väg att lämna klubben, detta för spel i MLS där Chicago Fire ska ligga i förhandlingar med spelaren.

Bastian Schweinsteiger har fortfarande kontrakt med Manchester United, en klubb där han inte alls ingår i tränarens planer och vid 32 års ålder ser tysken ut att lämna Old Trafford för spel på andra sidan Atlanten. Schweinsteiger ingår inte i Jose Mourinhos planer och och enligt Daily Express ligger spelaren i förhandlingar med MLS-klubben Chicago Fire för en flytt till USA där flera andra europeiska spelar redan spelar under de sista åren av sin karriär.

Mittfältaren är ständigt utanför matchtrupperna som tas ut av Jose Mourinho men för att lämna The Theatre of Dreams krävs det att den amerikanska klubben betalar en större summa för att värva mittfältaren. Något som kan göra att en affär inte blir av.

Tidigare har det ryktats om Manchester United ville köpa ut Bastian Schweinsteiger och att man då erbjöd spelaren 11 miljoner för att lämna. Detta då hans lön är otroligt hög, för att inte vara med i matchtruppen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply