bet365

LISTA: Bästa kombinerade startelvan inför Liverpool – Chelsea – Premier League 2016/17

LISTA: Bästa kombinerade startelvan inför Liverpool - Chelsea - Premier League 2016/17

Bästa startelvan inför Liverpool – Chelsea

Under onsdagskvällen sparkas det prestigefyllda mötet mellan Liverpool och Chelsea igång på Anfield. Det är en match som kommer att sparkas av mellan tabelledaren Chelsea och tabellfyran Liverpool som ligger tio poäng bakom Londonklubben. Det börjar så långsamt att etablera sig i ligan, men det kan vara Liverpools chans att rucka på Chelsea, som har ögonen på Premier League-pokalen i slutet av säsongen.

De båda lagen har haft en omvälvande höst, med lite drama runt bland annat Diego Costa, Chelseas stjärnanfallare, har fått en del skrivet om sig och som är en av Premier Leagues fem mest hatade personer, spanjoren har dock gjort 15 ligamål den här säsongen och placerar sig framför hemmalagets Roberto Firmino i skytteligatabellen, då brassen gjort åtta mål.

Även om matchen i sig inte innebär någon titelstrid eller liknande så finns det mycket rivalitet mellan klubbarna och Jürgen Klopp och Antonio Conte kommer med största sannolikhet inte vika ner sig för att ge bort några poäng och därför ställa upp med bästa möjliga laguppställning. Men vilka spelare tar plats i vår kombinerade startelva? I den här listan går vi igenom Liverpool och Chelseas bästa spelare den här säsongen utifrån statistik. Om du själv är intresserad av att se på matchen så borde du se hit – Liverpool – Chelsea TV kanal – vilken kanal visar, gratis stream?

Kombinerad laguppställning Liverpool vs Chelsea

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om bland annat: Sju spelare som nobbade Leicester inför säsongentio oförglömliga Europakvällar på Anfield och Liverpools 10 sämsta värvningar under 2000-talet. Men först ska vi gå igenom den bästa kombinerade startelvan med spelare från Liverpool och Chelsea. Listan är gjord utifrån statistisk som utgår från antal spelminuter, räddningar, brytningar, mål och passningssäkerhet. Formationen är 4-2-3-1.

Målvakt – Thibaut Courtois (Chelsea)

LISTA Bästa kombinerade startelvan inför Liverpool Chelsea Premier League 201617

Thibaut Courtois, 23, räknas som en av fotbollsvärldens mest talangfulla målvakt och värvades av Chelsea redan år 2011, men var sedan på lån hos Atlético Madrid under tre års tid innan han återvände till Stamford Bridge efter VM i Brasilien 2014.

Sidor: 1 2 3 4 5

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply