Mourinho försvarar sig – är inte manager

Mourinho försvarar sig - är inte manager

Efter kritiken – så svarar “The Special One”

Jose Mourinho har fått kritik för att att hans lag Manchester United inte värvat in tillräckligt många spelare under sommarens transferfönster. Nu försvarar sig dock portugisen med att är fotbollscoach – inte manager.

Chelsea kunde komma att släppa brassestjärnan men man kommer med största sannolikhet inte att kunna få ut lika mycket pengar från en försäljning som man velat. Ett missat CL-avancemang gör att Chelsea kan tvingas släppa spelaren för en prislapp på drygt 60 miljoner euro.

En av anledningarna till att Manchester United vill värva Willian är på grund av Alexis Sánchez inte allt för övertygande insatser. I vintras flyttade chilenaren från Arsenal för spel i United men har inte alls lyckats hitta rätt. Sanchez blev en av världens bäst betalde fotbollsspelare.

Värvade inget stortnamn

MER SPORT: NHL speltips

Men för Uniteds del så blev det aldrig av med Willian, och ingen annan större spelare heller för den delen. Det här har, trots Manchester-lagets redan starka trupp, lett till kritik. Fans ska vara upprörda för att Mourinho inte plockat in fler spelare, men nu försvarar han sig.

– Det är bättre att kalla mig för huvudtränare, inte manager, säger Jose Mourinho, och syftar på att han är bättre på det fotbollsmässiga än att värva spelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply