Zlatan kan återvända till United

Zlatan kan återvända till United

Misslyckat transferfönster – då kan Zlatan komma tillbaka

Zlatan Ibrahimovic kan vara på väg till Manchester United. Det är uppgifter som kommer från Daily Express, som påstår att ett lån kan vara aktuellt.

Den 23 mars valde svensken att flytta till andra sidan Atlanten och nu säger han i ett tal till Manchester United att han saknar klubben och tränaren Jose Mourinho.

– Jag ser att det går bra för er och att ni tog er till final i FA-cupen. Jag är väldigt glad för er skull, säger Zlatan och tillägnar några ord till fansen:

– Allt är bra här och jag njuter av solen varje dag. Jag saknar alla fansen och saknar att spela på Old Trafford och se alla röda tröjor. Jag har väldigt bra minnen från min tid där. Jag vill tacka alla för stöder, adrenalinet och energin som ni gav mig när jag spelade där. Jag vill även tacka alla lagkamrater då ni var fantastiska och gjorde allt lätt för mig.

Kan gå tillbaka i vinter

LÄS MER: Zlatans lön

Nu verkar det dock som om svensken kan vara på väg tillbaka till klubben. Efter att ha gått till Los Angeles verkar det som om Premier League-klubben vill ta tillbaka honom. Den engelska tidningen Daily Express skriver om att Ibrahimovic kan bli tillbakalånad till Manchester-laget, som verkar vara i behov av en till anfallare, enligt samma tidning.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply